Dak- en renovatie werken Benny Volders is een gevestigde waarde in Lummen en omstreken die kan teren op 4 generaties als basis en meer dan 30 jaar ervaring in het vak, waarvan 23 jaar zelfstandig. Ons aanbod beperkt zich niet alleen tot dak- en renovatiewerken in al zijn facetten, maar ook de aanleg van terrassen, gevelbekleding, carports en andere zaken behoren tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod:

In eerste instantie doen wij alle soorten dakwerken, van nieuwbouw, renovatie tot afbraakwerken. Dit gaat van de traditionele dakbekledingen in alle soorten pannen, leien of zink staande naad tot de bekleding of herbekleding van oversteken in alle soorten materialen zoals red cedar of andere houtsoorten en hardboardpanelen zoals trespa.

Gevelbekledingen kan in verschillende soorten materiaal zoals sidings, leien, red cedar, lariks of zink. Platte daken doen wij met EPDM (krimploos). Dit wordt enkel geplaatst van maart tot en met oktober.

Terrassen zijn eveneens bij ons verkrijgbaar in alle soorten hardhout zoals ipé of aformosia (uit een groot gamma).

Carports worden ter plaatse met ofwel een hellend dak of een plat dak gemaakt, afhankelijk van de keuze van de klant. Het geheel kan compleet uitgevoerd worden met plafond, verlichting en vloerbekleding (bv klinkers). Indien U behoefte heeft om alles te isoleren dan kan dit ook.

U kan bij ons ook terecht voor de afwerking van zolderkamers met inbouwkasten en andere nodige afwerkingen zoals houten vloeren.

Voor het overige kan u ook op ons rekenen voor kleine herstellingen, niet alleen van daken maar ook voor binnenklussen. Laat ons weten wat het probleem is en we trachten u zo goed mogelijk te helpen.